Allt inom
Etiketter & märkning

Se vår företagsfilm

Ta en titt på vår företagsfilm så förstår du varför vi är ledande inom etiketter.

Se på Filmen »

Se filmen på vimeo »

Ladda ner filmen »

Företagsinformation

Publicerad: 10 juni, 2017 av Johan Ripa

LariTryck har de senaste två åren haft en stor tillväxt, såväl organiskt samt via förvärvet av NT Etikett 2015.

Vi har ökat våra marknadsandelar och vuxit med ca 30% i omsättning (exkluderat förvärvet av NT Etikett) under 2015-2016, vilket vi naturligtvis är mycket nöjda med och tackar er våra kunder för denna tillväxt.

Fusionen, som genomfördes mellan LariTryck (Bjuv) och NT Etikett (Nässjö) den 1 augusti 2016, har gett oss möjligheten att växa vidare, delvis inom helt nya segment. Vi har idag en samlad omsättning i bolaget LariTryck AB som uppgår till ca 180 mkr, vilket gör oss till en av de största aktörerna i Sverige.

Förutom att öka på vår produktionskapacitet med personal så har vi också i dagarna gjort klart med ytterligare en investering för att möta den stora efterfrågan på våra produkter. Vi har lagt beställning på en Mark Andy UV Flexo press med möjligheter till coldfoil samt laminering och tryck på limsidan.

Denna investering ger oss ytterligare kapacitet, vilket vi behöver inför sensommaren/hösten. Vi satsar vidare för framtiden och inom kort så kommer vi att presentera ytterligare investeringar, som kommer att ge oss ökad kapacitet, men även tillföra ny teknik och nya möjligheter för kommande tillväxt.

Med vänliga hälsningar Johan Ripa/Ägare

Se fler nyheter »